Auto naar de sloop | Ontvang de hoogste prijs voor je sloopauto

Veel mensen weten niet dat een vergoeding kunnen krijgen voor hun sloopauto. Een auto naar de sloop brengen kan dus flink wat geld opleveren. Hoeveel u krijgt voor een sloopauto is afhankelijk van een aantal factoren. Door uw kenteken in te vullen weet u binnen enkele uren vrijblijvend hoeveel het verkopen van de sloopauto zal opleveren.

Voordelen van onze autosloop vergoeding:

  • Gratis landelijke ophaaldienst
  • Het meeste geld (hoogste bod)
  • Snelle afhandeling

Auto naar de sloop brengen? Dit hoeft niet dankzij de ophaalservice

Ga je akkoord met het bod dan komt een autosloperij de sloopauto binnen één week ophalen. Je krijgt het geld dan contant of via een bankoverschrijving uitbetaald. De auto wordt ook nog eens gratis opgehaald door heel Nederland. De auto naar de sloop brengen zal dus niet nodig zijn.

Direct geld voor het verkopen van een sloopauto

Bij het invullen van je kenteken kunnen wij binnen enkele uren bepalen hoeveel je sloopauto waard is. Via de RDW check worden de laatste gegevens van het voertuig opgevraagd. Op basis hiervan krijg je een bod op de auto. Wij werken met een landelijke autosloperij hierdoor krijg je altijd het hoogste bod en ontvang je dus het meeste geld voor je sloopauto.

APK verlopen of kapotte auto?

Een volledig kapotte sloopauto of een auto met een verlopen APK komt ook nog in aanmerking voor een vergoeding. Vaak zijn er nog onderdelen die gebruikt kunnen worden door autogarages in het buitenland. Wat resteert wordt gerecycled als oud ijzer en rubber. Een sloopauto zonder apk keuring of een kapotte auto mag natuurlijk niet op de weg. Daarom wordt deze gewoon bij je voor de deur opgehaald en krijg je er ook nog een vergoeding voor.

Meest efficiënte autodemontage

Het slopen van een auto wordt ook wel autodemontage genoemd. Jaarlijks komen meer dan 250.000 auto’s in aanmerking voor autodemontage. Omdat er in sloopauto’s veel materialen aanwezig zijn die gerecycled kunnen worden kopen autosloperijen deze auto’s structureel in. Onze landelijke autosloperij kunt u het meeste geld voor uw sloopauto bieden door de efficiënte werkwijze. Meer dan na de autodemontage zal meer dan 80% van de auto worden gerecycled.

Kentekencheck voor sloopauto’s

Direct weten hoeveel je auto naar de sloop brengen oplevert? Het enige wat je hoeft te doen is je kenteken in te vullen en een korte omschrijving van de staat van de auto te geven. Binnen enkele uren ontvang je al een aanbieding voor je sloopauto. Accepteer je deze wordt de auto voor de sloop binnen één week opgehaald.

Close Menu