Laat uw auto slopen bij een professionele sloperij

Heeft u een auto die klaar is voor de sloop? Een professionele autosloperij kan alle merken auto’s demonteren en duurzaam recyclen. Bij ons kunt u uw auto aanmelden ongeacht het merk en het model van de auto. U hoeft enkel uw kenteken in te vullen en een aantal aanvullende gegevens om een afspraak te maken bij een sloperij bij u in de buurt. Deze nemen contact met u op om de sloopauto van u over te nemen voor een vergoeding.

Uw auto wordt op locatie opgehaald

U hoeft zelf geen moeite te doen om uw auto naar de sloperij te brengen. De sloperijen waar wij mee samenwerken hebben namelijk een landelijke ophaalservice. Uw auto wordt dus opgehaald op een tijd en locatie wanneer het u het best uitkomt. Er wordt ook ter plaatse contant met u afgerekend of het bedrag wordt op uw rekening gestort als dat uw voorkeur heeft.

Volkswagen sloperij

Heeft u een oude Volkswagen die u graag naar de sloop wilt brengen. Vul ons formulier in om een sloperij te vinden die de Volkswagen van u wilt overnemen. Als u het kenteken van uw Volkswagen invoert kunnen wij het model en het bouwjaar achterhalen. Deze zijn bepalend voor de vergoeding die u kunt krijgen voor de sloopauto.

Renault sloperij

Alle soorten, typen en leeftijden Renaults kunnen worden opgekocht voor de sloop. Om de waarde van uw Renault te achterhalen kunt u ons formulier invullen. Er zal dan worden uitgerekend hoeveel u vergoed kan krijgen voor de sloopwaarde van uw Renault. Dit is gedeelte afhankelijk van de waarde van het schrootijzer en de marktwaarde van de bruikbare onderdelen. Nadat u ons formulier in heeft ingevuld wordt er in de meeste gevallen al binnen enkele uren een bod op uw Renault uitgebracht.

Opel sloperij

Biedt uw Opel aan voor de sloop via onze website. Wij brengen dan een bod uit op een Opel ter vergoeding. Uw Opel wordt daarna duurzaam gesloopt en er wordt zo veel mogelijk gerecycled. Alle grondstoffen als ijzer, koper en metaal worden geschroot om hergebruikt te worden in andere producten. Daarnaast wordt ook het rubber van de banden van uw Opel gerecycled en worden de bruikbare onderdelen verwijdert.

Auto’s recyclen helpt het milieu

Door auto’s duurzaam te slopen en te recyclen wordt de kringloop van oude auto’s en nieuwe productie in stand gehouden. Wanneer u uw auto aanmeld bij een duurzame autosloperij helpt u dus mee aan het milieu en krijgt uw sloopauto een tweede leven. Ook auto’s van hetzelfde merk kunnen de bruikbare onderdelen gebruiken om gerepareerd te worden.

Uw auto wordt automatisch afgemeld bij de RDW

Nadat uw auto is opgehaald wordt deze automatisch afgemeld bij het RDW. Dit wilt zeggen dat het kenteken uit het register wordt gehaald en u ook geen wegenbelasting meer zult betalen voor de auto.

Close Menu