Auto verkopen? Krijg snel geld voor tweedehands, sloopauto’s en schadeauto’s

Wil je graag de dagwaarde van je auto weten en binnen enkele uren al het hoogste bod ontvangen voor je auto? Je auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Vul je kentekenen in en laat een korte omschrijving van de auto achter. Wij zorgen er dan voor dat je van één aanbieder het hoogste bod voor je auto ontvangt. Gebaseerd op de dagwaarde en zonder gedoe met onderhandelen of tussenpartijen. Ontdek direct voor hoeveel jij je auto snel kunt verkopen.

Voordelen van het verkopen van je auto via Automundo:

  • Alle merken en modellen
  • Binnen enkele uren een bod
  • Tweedehands auto’s, schadeauto’s en sloopauto’s
  • Zonder afdingen of onderhandelen
  • Snelle verkocht tegen de beste prijs

Tweedehands auto snel verkopen?

Een tweedehands auto verkopen is niet altijd even simpel. Vragen als hoeveel is mijn auto waard, waar kan ik deze verkopen en wat moet ik allemaal regelen doen zich snel voor. Daarnaast heb je nog potentiële kopers die proberen een zo laag mogelijke prijs te krijgen voor je auto. Door bij Automundo je gegevens achter te laten zoeken wij binnen ons netwerk de autodealer die het hoogste bod kan uitbrengen gebaseerd op de dagwaarde. Zou kun jij snel je tweedehands auto verkopen tegen de best prijs.

Sloopauto verkopen

Wanneer je een sloopauto wilt verkopen kan dit binnen 24 uur geregeld zijn. Een sloopauto is in de meeste gevallen een kapotte of oude auto die alleen nog maar goed is voor demontage. Hier gelden dus vaste vergoedingen voor. Je hoeft alleen je kenteken en de staat van de auto door te geven om direct een bod te kunnen krijgen. De auto wordt binnen één week gratis bij je opgehaald en je krijgt op dat moment direct uitbetaald. Omdat de auto wordt gedemonteerd voor onderdelen en wordt gerecycled voor oud ijzer moet je geen hoge bedragen verwachten. Je kunt er in ieder geval wel een leuk bedrag aan overhouden.

Wat is een schadeauto?

Een schadeauto is een wat jongere auto die door schade niet meer de weg op mag. Wanneer de reparatie van de schade hoger ligt dan de waarde van de auto is de meest waarschijnlijke bestemming de autosloperij. Middels autodemontage kunnen er waardevolle onderdelen uit de schadeauto worden gehaald. Omdat het om een wat jongere auto gaat vertegenwoordigen de onderdelen nog enige waarde. Bij een total loss schade auto is het afhankelijk van de schade hoeveel de auto nog oplevert. Benieuwd hoeveel je schadeauto oplevert? Vul dan je kenteken in!

Close Menu