Auto zonder apk keuring verkopen

Wanneer je een auto zonder apk keuring wilt verkopen kant dit erg lastig zijn. Vaak gaat het om auto’s die niet meer te repareren zijn of te duur zijn om te laten repareren. In dit geval gaat het om een sloopauto. Een auto zonder apk heeft echter nog wel waarde. De auto kan verkocht worden aan een autosloperij die de auto vervolgens zal demonteren voor onderdelen en oud ijzer. Afhankelijk van het bouwjaar van de auto zonder apk, de mankementen en het merk kun je er nog een redelijke vergoeding aan overhouden.

Ontdek hoeveel je krijgt voor je auto zonder apk

Het enige wat je hoeft te doen is je kenteken in te vullen. Binnen 2 uur krijg je vaak al het hoogste bod op je auto zonder keuring. Vermeld erbij in welke staat de auto verkeert en je krijgt kort erna een bod op maat toegestuurd. Wie hielpen al duizenden mensen hun auto verkopen op deze manier. Omdat wij samenwerken met een landelijke autosloperij krijg je altijd de beste prijs voor je auto.

Hoeveel krijg ik voor mijn auto zonder keuring?

Dit is sterk afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan het bouwjaar, eventuele defecten en het merk. Een andere belangrijke factor is de oud ijzer prijs. Ongeveer 70% van de auto bestaat uit oud ijzer en kan worden hergebruikt. De autosloperij verkoop dit aan een oud ijzer inkopen. Ook zij zijn dus afhankelijk van de prijs van oud ijzer en de huidige staat van je auto. Gelukkig kun je met een snelle kentekencheck binnen 2 uur al een officieel bod krijgen op je auto zonder apk keuring. Vul ons formulier in en kijk hoeveel geld je auto nog kan opleveren.

Ophaalservice – Een afgekeurde auto mag niet de weg op

Let goed op je kunt de auto niet zelf naar de autosloperij brengen. Zonder apk ben je namelijk niet gedekt door de verzekering en mag je de weg niet op. Om deze reden word je auto dan ook gratis opgehaald bij je aan huis. Omdat wij samenwerken met een landelijke autosloperij hebben zij de mogelijkheid om in heel Nederland sloopauto’s op te halen. Het enige wat je hoeft te doen is het adres en het tijdstip door te geven. Op het moment van ophalen wordt je direct uitbetaald.

Verschil sloopauto en schadeauto zonder apk

Een auto zonder apk keuring valt meestal in de categorie sloopauto. Dit zijn oude auto’s die direct naar de sloop kunnen of auto’s die niet meer gerepareerd kunnen worden. Via de autosloop zal de sloopauto als oud ijzer worden verkocht en worden er bruikbare onderdelen uit de auto gedemonteerd. Een schadeauto is een auto die zodanig veel schade heeft dat deze de weg niet meer op mag. Vaak zijn dit wat nieuwere auto’s wat inhoud dat de onderdelen die te redden zijn nog waardevol zijn. Voor een schadeauto met een bouwjaar van de laatste 8 jaar kun je dus nog een flink bedrag krijgen.

Close Menu