Autosloperij Nijmegen – Krijg direct een vergoeding voor autodemontage

Uw oude auto is nog flink wat geld waard. Een kapotte auto of een oude auto die niet meer door de apk komt kan het beste verkocht worden aan de autosloperij. Een autosloperij in Nijmegen zal door middel van autodemontage alle onderdelen die nog bruikbaar zijn uit de auto halen. Op deze manier kunnen de onderdelen in Nederland of in het buitenland een tweede leven krijgen. Dit betekent ook dat je nog een leuk bedrag voor je auto kunt krijgen van de autosloop een Nijmegen.

Hoeveel krijg ik van de autosloop?

Een gemiddelde vergoeding voor een sloopauto ligt tussen de 75 en 175 euro. Vaak gaat het om auto’s die ouder zijn dan 18 jaar met veel mankementen of een total loss auto. Afhankelijk van het bouwjaar en de staat van de auto bepaalt de autosloop in Nijmegen op welke vergoeding je recht hebt. Je krijgt het bedrag direct overgemaakt of contact uitbetaald.

Moet ik mijn auto zelf naar de autosloperij in Nijmegen brengen?

Nee, dit is niet nodig. Het autodemontage bedrijf in Nijmegen beschikt over een gratis ophaalservice waardoor je niet het probleem hebt dat de auto gebracht hoeft te worden. Na acceptatie van het bod op je sloopauto wordt deze uiterlijk binnen één week opgehaald door de autosloperij.

Kan ik meer krijgen bij een ander autodemontage bedrijf in Nijmegen?

De vergoeding voor een sloopauto in Nijmegen verschilt niet veel per autodemontage bedrijf. Het verschil is hoogstens 20 euro. Daarbij zijn er echter andere zaken belangrijk zoals een snelle en gratis ophaalservice en een vlotte uitbetaling. Om deze reden adviseren wij je de autosloop te kiezen met de beste reputatie.

Hoe moet ik mijn sloopauto aanmelden?

Door uw kentekennummer is ons formulier in te vullen komen uw gegevens terecht bij de autosloop in Nijmegen. Op basis van de laatste apk en het bouwjaar wordt en binnen 2 uur een bod voorbereid op uw auto. Deze kun je vrijblijvend accepteren. Ga je akkoord met de prijs dan wordt er een afspraak met je ingepland wanneer de sloopauto opgehaald kan worden. Dit is altijd binnen één week. Wanneer de autosloperij langskomt wordt je direct uitbetaald en gaat de auto voor demontage naar de autosloop.

Andere autosloperijen in de regio Nijmegen

Autosloop Arnhem
Autosloop  Cuijk
Autosloop  Oss
Autosloperij  Groesbeek
Autosloperij  Wageningen
Autosloperij  Beuningen
Autodemontage Wijchen
Autodemontage Malden
Autodemontage Elst

Close Menu