Direct een vergoeding voor autosloop? – Landelijke Autosloperij

Heeft u een auto die geschikt is voor de sloop? Dan kunt u de sloopauto verkopen tegen een flinke vergoeding. Bij ons krijgt u het hoogste bod voor autosloop. Door uw kenteken in te vullen kunnen wij een exact bod laten uitbrengen door de autosloperij die het meeste geld voor uw auto over heeft. Met een landelijk netwerk kunnen wij uw sloopauto in heel Nederland ophalen. Afhankelijk van de staat van de sloopauto en de leeftijd doet de autosloperij een bod. Dit bedrag krijgt u meteen vergoed wanneer de auto wordt opgehaald.

Voordelen van het verkopen van uw sloopauto via AutoMundo:

  • Altijd het hoogste bod van een autosloperij
  • Snel uitbetaald (contant of bankoverschrijving)
  • Autosloop met landelijke ophaalservice

Autosloperij met de hoogste vergoeding

Wij werken samen met de grootste autosloperij van Nederland die sloopauto’s opkoopt. Dit houdt in dat zij het meest professioneel en efficiënt werken waardoor zij de hoogste vergoeding kunnen bieden voor uw sloopauto. Naast een snelle uitbetaling wordt uw auto ook nog een gratis bij u opgehaald. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere autosloperijen die vaak kosten in rekening brengen of niet altijd de mogelijkheid hebben om uw sloopauto op te halen.

Snelle afhandeling van de verkoop van uw sloopauto

Na het accepteren van het bod wordt uw sloopauto onder normale omstandigheden binnen één week opgehaald. Wanneer de auto wordt opgehaald krijgt u het van tevoren bepaalde bedrag meteen uitbetaald. Het mogelijk om u zowel contant als via een bankoverschrijving uit te betalen.

Autosloop ophaalservice in heel Nederland

Of u nu in Groningen of Limburg zit. De landelijke autosloperij waarmee wij samenwerken, haalt uw auto in heel Nederland gratis op. U hoeft enkel het adres door te geven waar de sloopauto opgehaald kan worden. Na een korte inspectie wordt deze naar de autosloop gebracht en krijgt u uitbetaald.

Wat gebeurt er met uw sloopauto?

Uw auto wordt door de autosloperij naar de sloop gebracht. Hier wordt uw auto gedemonteerd en worden bruikbare onderdelen uit de auto gehaald. Onderdelen die in goede staat zijn worden vaak doorverkocht aan het buitenland waar nog veel in oudere auto’s wordt gereden. De rest van de auto wordt gerecycled voor rubber en oud ijzer. Autosloop is hiermee een erg belangrijk op het gebied van recycling. Maar liefst 80% van de auto zal gebruikt worden.

Lokale autosloop vs Landelijke autosloperij

Een lokale autosloperij heeft vaak niet de mogelijkheid om een hoge vergoeding te bieden voor autosloop. Daarnaast kopen zij vaak alleen bepaalde merken en modellen van auto’s op. Via AutoMundo kunt u alle merken en modellen van sloopauto’s verkopen. Dit is het grote voordeel van een landelijke autosloperij. U ontvangt altijd de hoogste vergoeding en kunt iedere sloopauto aanbieden.

Auto verkopen zonder apk keuring

Wilt u een auto verkopen zonder apk keuring? Dat is geen enkel probleem. Zonder apk mag u niet de weg op maar mag uw auto wel worden opgehaald. Een auto zonder apk die geschikt is voor de sloop kunt u dus het beste aan een autosloperij verkopen. De haalt uw auto binnen één week op en brengt deze naar de autosloop.

Close Menu