Je caravan eenvoudig verkopen aan een caravan sloperij

Heb je een oude caravan die klaar is voor de sloop? Het verkopen van je caravan aan een caravan sloperij was nog nooit zo makkelijk. Je kunt deze eenvoudig aanmelden via onze website. Geef aan ons door om wat voor caravan het gaat en wat de leeftijd is en wij gaan op zoek naar het hoogste bod. Dit bod is natuurlijk vrijblijvend en kan je accepteren of weigeren. In het geval je het bod accepteert kan er een afspraak gemaakt worden om de caravan naar de sloop te vervoeren. Dit kan je zelf doen maar er kan ook gebruik worden gemaakt van de gratis ophaaldienst.

Demontage door een caravan sloperij

Er zijn in Nederland niet veel sloperijen die verstand hebben van caravan sloop. Dit moet volgens strenge voorschriften en op een milieu vriendelijke manier worden gedaan. Het schroten van een caravan gebeurd machinaal maar bruikbare onderdelen dienen handmatig te worden verwijderd door een ervaren monteur. Het is de taak van een caravan sloperij om deze zo te demonteren dat het grootste gedeelte gerecycled kan worden.

Hoe breng ik mijn caravan naar de sloop?

Wij adviseren om gebruik te maken van de ophaalservice waar de meeste caravan sloperijen over beschikken. Er kan een afspraak worden gemaakt op een dag en tijd die het best voor je uitkomt. De caravan kan bij jou thuis worden opgehaald of bijvoorbeeld op de staplaats / camping. Ook als de caravan nier meer rijdt is het geen enkel probleem.

Er wordt op locatie nog een korte inspectie gedaan en het afgesproken bedrag wordt naar je overgemaakt of contant betaald. De caravan wordt daarna op een veilige manier naar de sloop vervoerd voor demontage.

Je caravan verkopen tegen de hoogste prijs

In de meeste gevallen zijn caravan sloperijen bereid om je een vergoeding aan te bieden omdat zij zelf wat kunnen verdienen aan recyclen van de caravan. De winst die zij hier op maken komt voornamelijk uit het verkopen van de onderdelen en de metalen te schroten en door te verkopen aan fabrikanten of tussenhandelaren. Er zijn een aantal dingen bepalend voor de waarde van de sloop caravan:

  • Merk
  • Model
  • Bouwjaar
  • Gewicht
  • Staat van de caravan

Het winstmarge is echter niet erg hoog en het gaat er vooral om dat de caravan wordt gesloopt op een milieuvriendelijke manier.

Vul ons formulier in en ontvang een vrijblijvend bod op je caravan.

Close Menu