Total loss of kapotte auto verkopen aan de autosloperij

Een kapotte auto of een total loss schadeauto kan niet meer worden verkocht aan een particulier of autodealer. Wel kunt u de kapotte auto nog verkopen aan een autosloperij. Deze kopen de auto van u op en demonteren de auto voor bruikbare onderdelen en oud ijzer. Hoeveel u krijgt voor een total loss of kapotte auto hangt af van de staat van de auto, het bouwjaar en de oud ijzer prijs op het moment.

  • Gratis Landelijke ophaaldienst
  • Hoge vergoedingen
  • Alle kapotte, total loss en defecte auto’s
  • Binnen één week opgehaald

Vul je kenteken in en kijk hoeveel je krijgt voor je kapotte auto

Binnen 2 uur weten hoeveel je nog krijgt voor je auto? Vul je kerntekennummer in en je krijgt dezelfde dag nog een bod op je kapotte auto. Vaak zijn er nog bruikbare onderdelen in de auto aanwezig die nog gerecycled of opgeknapt kunnen worden. De rest van de auto wordt gebruikt voor rubber en oud ijzer. Je kunt dus niet alleen verdienen aan je kapotte auto maar je bent ook nog eens duurzaam bezig.

Een total loss auto heeft ook nog waarde

Het verkopen van een total loss auto kan alleen nog aan een autosloperij. Vaak zijn er nog maar weinig onderdelen te redden en wordt een total loss auto vaak gebruikt voor het oud ijzer. Hierdoor behoudt de auto nog wel iets van waarde maar deze ligt vaak wat lager dan die van een sloopauto of schadeauto. Wil je binnen 2 uur weten voor hoeveel je total loss auto te verkopen is? Je hoeft alleen je kenteken in te vullen en een korte omschrijving van de auto achter te laten.

Wij zorgen ervoor dat je auto gratis wordt opgehaald

Na verkoop van je total loss of kapotte auto kan deze natuurlijk niet de weg op. Wij werken samen met een landelijke autosloperij die je auto bij je aan huis ophaalt. Veel autosloperijen vragen hier geld voor maar in dit geval is de ophaalservice geheel kosteloos.  Daarnaast heeft de ophaalservice een landelijke dekking en wordt je auto binnen één week opgehaald.

Vermeld eventuele defecten van de auto

Bij het verkopen van de kapotte auto helpt het ons als u zo veel mogelijk defecten van de auto kunt vermelden. Op deze manier weet de autosloperij van tevoren welke onderdelen niet meer bruikbaar zijn. Heb je van de autogarage dus een aantal defecten meekregen vermeld deze dan in ons formulier.

Altijd de hoogste prijs voor je kapotte auto

De autosloperij waarmee wij samen werken is het meest effectief is het recyclen van onderdelen. Voor jou betekent dit dat zij ook de hoogste prijs kunnen bieden voor je auto. Je hoeft dus niet bij meerdere partijen aan te vragen hoeveel je nog krijgt voor je auto. Vul je kenteken in en ontdek direct hoe hoog de vergoeding is die je krijgt.

Close Menu